laupäev, 13. oktoober 2012

Šokolaadi-toorjuustukook maasikatega

300g digestive küpsiseid
150g margariini

400g toorjuustu
30g zelatiinipulber
200ml vahukoort
200g tumedat šokolaadi
maitse järgi maasikaid
maitse järgi suhkrut

Purusta küpsised ja sulata margariin-sega segu omavahel kokku ning suru koogivormi põhjale. (28 cm) aseta seniks külma kuni valmib edasine.
Pane zelatiinipulber vähesesse külma vette paisuma. Alusta vesivannil šokolaadi sulatamisega. Vahusta vahukoor.
Puhasta maasikad ja lõika õhukesteks viiludeks ning kata koogipõhi maasikalaastudega. Mikserda tosoe toorjuust ning aseta zelatiin vesivannile soenema ja sega aeg ajalt.
Lisa toorjuustule šokolaad ning sega korrlaikult läbi, ettekiks ühtlane värv seejärel lisa vahukoor nin sega ühtlaseks massiks.
Kui zelatiin on sulanud alusta vähehaaval selle lisamist massile ise samal ajal pidevalt segades kuni segu on läikiv ja zelatiin sees. Lisa maiste järgi suhkrut!
Vala täidis koogipõhjale ning aseta tahkuma. Koogikaunitsueks kasuta samuti maasikaid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar